Bitcoin SV, Ontologie, Maker Prijsanalyse: 14 november

De dominantie van Bitcoin werd vastgesteld op ongeveer 65,27% bij de pers, na een daling van 65,99%. Een stijging van de genoemde metriek, naast een waarderende Bitcoin, is over het algemeen een indicatie van de verliezen in de altcoin-markt.

Zowel Bitcoin SV als Ontology leken naar het zuiden te gaan op de grafieken. BSV was niet in staat om een niveau van weerstand te doorbreken, terwijl ONT een bearish reversal patroon vormde dat de winst van de afgelopen week ongedaan kon maken. Uiteindelijk liet Maker doorschemeren dat er een bullish breakout was, maar de prijsactie maakte het patroon ongeldig.

Bitcoin SV [BSV]

BSV stelde een stijve tweeling-pieken opstelling op de Awesome Oscillator tentoon en zag een sprong van $155.9 tot $161.6. Echter, de beren stapten in en duwden de prijs terug onder het weerstandsniveau op de grafieken.

Op het moment van schrijven ging BSV weer naar het zuiden, met de steunniveaus die werden waargenomen op $155.9 en $151.13.

De afgelopen week zag de prijs ook schommelen tussen de $160 en $156 niveaus, wat suggereert dat een doorbraak uit de range een korte termijn trend zou kunnen initiëren. Vandaar, kon een onderbreking BSV aan zo laag zien dalen zoals $144.

Ontologie [ONT]

Ontologie vormde een opgaande wig (oranje), een patroon dat zijn recente stuitering zou moeten terugdraaien. Een close onder het patroon op goed handelsvolume zou ONT weer zien dalen naar $0.42.

OBV benadrukte dat alhoewel het kopende volume in de loop van de afgelopen dagen steeg, het verkopende volume in de loop van de afgelopen maanden heeft gedomineerd. Dit duidde op een voortzetting van de eerdere trend, aangezien de langetermijntrend over het algemeen sterker is.

Maker [MKR]

De prijs van MKR is de afgelopen dagen nogal volatiel geweest. Er was echter een patroon ontstaan op de grafieken. De trendlijn (wit) met de hogere dieptepunten van MKR vormde een stijgende driehoek met de weerstand op $550.

Maar dit patroon was waarschijnlijk ongeldig nadat de koers net voorbij de stijgende trendlijn op de grafieken was gezakt. Het was daarom onwaarschijnlijk dat MKR de grafieken omhoog zou worden geduwd om binnen het patroon te sluiten.

Door deze ontwikkeling zou MKR het support level rond $500 opnieuw kunnen bezoeken.