Bruk din Bitcoin enkelt via forhåndsbetalt debetkort eller en PayPal-konto med Bitcoin of America’s brukervennlige handelsplattform

Bitcoin of America tilbyr en rekke praktiske måter å overføre bitcoin eller litecoin til ofte brukte USD-betalingsportaler som forhåndsbetalte debetkort eller en PayPal-konto. Les guidene nedenfor for å finne metoden som passer best for deg. Vanligvis brukes bankoverføringer til å overføre Bitcoin Circuit men ved å bruke populære fiat-gateways som PayPal og forhåndsbetalte debetkort kan det være enkelt å bruke Bitcoin og Litecoin hvor som helst som aksepterer USD.

Selg Bitcoin til forhåndsbetalt debetkort

Vil du bruke kryptoen din hvor som helst over hele verden som godtar debetkort, for å kjøpe varer og tjenester?

Bare selg bitcoin eller litecoin ved hjelp av Bitcoin of America’s online exchange, og du vil motta et forhåndsbetalt debetkort for det beløpet som selges for bruk umiddelbart online; Du kan også få et fysisk kort i posten.

Hvis du ikke allerede er kjent med hvordan forhåndsbetalte kort fungerer, fungerer de på omtrent samme måte som en betal-som-du-går-mobiltelefon gjør når du fyller telefonen med kontanter. Med andre ord, med forhåndsbetalte kort krediterer du kortet med kontanter for å bruke dem, og legger til mer kontanter når kreditten på kortet er lav.

Hver gang du selger bitcoin, øker korttransaksjonen kontantsaldoen, men i motsetning til et vanlig debetkort er ikke et forhåndsbetalt kort koblet til en bankkonto. En annen fordel med et kort som bare inneholder pengene du har, fordi det ikke er knyttet til banken din, er at hvis du blir offer for svindel, mister du bare pengene på det forhåndsbetalte kortet ditt.

Oppsummert er fordelen med forhåndsbetalte kort at det er et flott alternativ hvis du leter etter en rask, enkel og grei måte å selge bitcoin eller litecoin på uten å måtte bruke bankkontoen din til å overføre penger.

Minimumsbeløpet du kan motta etter et salg på Bitcoin of America ved hjelp av det forhåndsbetalte kortet er $ 25,00 og maksimalt $ 1999,00.

PayPal-konto

En annen metode er at du kan motta inntektene ved å selge bitcoin eller litecoin til PayPal-kontoen din på Bitcoin of America-børsen. PayPal er en av de mest populære og pålitelige betalingsmåtene på nettet, en tilgjengelig og sikker digital e-lommebok, en trygg måte å ta ut penger etter å ha solgt bitcoin eller litecoin.

Hvis du ikke har prøvd det før, kommer PayPal også med en one-touch-tjeneste som lar deg kasse uten å måtte angi påloggingsinformasjonen på nytt, som også er tilgjengelig i mobilappen.

Akkurat som et forhåndsbetalt kort har sine fordeler for å begrense svindlere, er PayPal spesielt godt egnet for kryptoinvesteringsformål, designet med brukerbeskyttelse i tankene, og overvåker transaksjoner 24/7 for å eliminere identitetstyveri og phishing-angrep.

For å registrere deg for PayPal, bruk nettleseren din til å gå til PayPal-nettstedet og klikk Registrer deg, og avgjør om du vil ha en personlig konto eller forretningskonto. Følg instruksjonene for å fullføre konfigureringen av kontoen. For å gjøre bruk av PayPal sin mulighet til å sende og motta penger, må du koble bankkontoen din til den nye kontoen din.

Det er også muligheten til å koble kontoen din til et debet- eller kredittkort. Hvis du ser lenken „Bekreft kredittkort“ i delen med kortdetaljer på PayPal Wallet, må du bekrefte kortet ditt før du kan bruke det med PayPal. Hvis du ikke ser denne lenken, kan du begynne å bruke kortet med en gang.

Husk at du ikke som individ kan bruke PayPal til å selge bitcoin eller litecoin, ettersom det strider mot den akseptable brukspolitikken, som sier „Du kan ikke bruke PayPal-tjenesten til aktiviteter som: Avsnitt 3, h) involverer valutaveksling eller sjekk innløsningsvirksomheter ”.